ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

Διακριτική πολυτέλεια. Ανεπιτήδευτη κομψότητα. Πλούσιο φυσικό κάλλος. Μοναδική θέα. Εξασφαλισμένη ιδιωτικότητα. Αποκλειστικές υπηρεσίες.
Λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Χανίων, η υπερπολυτελής Angels Villa προσφέρει σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, τις ιδανικές διακοπές για ταξιδιώτες υψηλών απαιτήσεων.

003

Μέσα σε μία κατάφυτη έκταση 4,5 στρεμμάτων, ψηλά στους λόφους, με θέα τον κόλπο του Καλαθά στο Ακρωτήρι Χανίων, η Angels Villa αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής, απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό της περιβάλλον.

Γήινα χρώματα, καθαροί όγκοι, ξύλινα κουφώματα, άπλετες βεράντες, ενσωματώνονται αρμονικά με τους πλούσιους κήπους του κτήματος, επιβεβαιώνοντας την αίσθηση ότι τόσο η φροντίδα, όσο και η προσοχή στη λεπτομέρεια, έχουν δοθεί εξίσου εντός και εκτός της κατοικίας.

6705

Στο κτήμα με τους πλούσιους κήπους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκτασης 340m², θα ανακαλύψετε την ιδιωτική πολυτελή σας πισίνα 60m², στην οποία θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης όλες τις ώρες.

Επίσης στη διάθεσή σας, βρίσκεται ο στεγασμένος χώρος BBQ, πλήρως εξοπλισμένος να φιλοξενήσει έως και 16 καθήμενους καλεσμένους.

Η Angels Villa προσφέρει όλες τις ανέσεις και τα απαραίτητα, για να λειτουργεί όλο τον χρόνο. Για το 2016 θα λειτουργήσει από 01/04.